Your #1 source for best news and interesting links on the web

Complete kweektent goedkoop

Als u een eigen online growshop heeft, dan weet u dat er veel zaken zijn waar u rekening mee moet houden.  Ook zit ik wel eens een aantal week zonder wiet, door weer eens een experiment kweek shop die mislukt is of laatst door bepaalde (privé)omstandigheden dat ik even moest stoppen met kweken, Als de wiet dan op is zit ik niet echt te springen om naar de shop te gaan.

Minister Opstelten zei daarover in de Eerste Kamer dat het vriendelijk adviseren van hobbytelers over de beste wijze waarop zij hun vijf planten tot volle wasdom kunnen laten komen niet meer van deze tijd is. Uit deze woorden spreekt dat er geen reden tot strafrechtelijk ingrijpen is als de hobbyteler in een growshop complete kweektent goedkoop koopt.

De meeste wietkwekers kijken eerst naar hoeveel ruimte ze beschikbaar hebben en passen daar een zo groot mogelijke tent bij in. Zorg er echter wel voor dat je nog ruimte naast de tent hebt, op deze manier is het een stuk makkelijker werken, daar je makkelijk de kweektent in kunt van verschillende kanten. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website https://www.growspot.nl/.


Leave a Comment

Loading...
Menu Title